Home    Contact    About    

Minerva e-bikes

Als Minerva-dealer hebben wij uit hun rijke gamma een aantal modellen gekozen die qua rijcomfort en uitzicht uitermate geschikt zijn voor een vlotte ombouw.

Uit hun allround lijn hebben wij de Ascot en de Silver Spirit gekozen. Deze zijn beiden voorzien van een verende voorvork wat zorgt voor het nodige comfort en de de borstelloze mini-motor laat zich esthetisch mooi inbouwen, zodat men bijna geen verschil ziet met de naafdynamo van de normale stadsfiets. Voor het uitzicht hebben wij die kleuren gekozen die toelaten dat de kabels van de ombouwset onopvallend weggewerkt kunnen worden en die het best passen bij de beschikbare kleuren van de ombouwset (zilverkleurig en zwart).

Uit hun trendy lijn promoten wij vooral de damesfiets Mystique en de herenfiets Caruso. Deze kunnen optioneel voorzien worden van een voordrager, zodat zij een "bakfietslook" verkrijgen.

Modellen en prijzen (inclusief BTW) :

  1. Minerva Ascot Heren en Dames (7 versnellingen) in de kleur zwart/zilver : 1469 €
  2. Minerva Silverspirit Heren en dames (21 versnellingen)  in de kleur zwart/blauw : 1649 €
  3. Minerva Caruso zwart (7 versnellingen) : 1529 € (optionele voordrager + 50 €)
  4. Minerva Mystique (Shimano Nexus 8-speed versnellingen) : 1629 € (optionele voordrager + 50 €)

Voor foto's verwijzen we naar de Minerva-fotogalerij.

Indien men een ander model uit het Minerva assortiment wenst, kan dit uiteraard. Als prijs hanteren wij dan de Minerva-prijs + 1000 € voor de ombouw.

 

 

 

 

FMH-motor
Minerva
Fotogalerij Minerva
Fotogalerij FMH
Links
Powered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com